Atenció online

Cuidant de la teva Salut Mental des de Qualsevol Lloc

Estem dedicats a proporcionar suport i ajuda a aquelles persones que busquen millorar la seva salut mental, relacional, acadèmica i benestar, ara amb la comoditat d’una teràpia a distància. 

Què és l’Atenció Online? L’Atenció Online és una modalitat de teràpia que et permet rebre suport de manera virtual a través de videoconferències segures, xats encriptats o correus electrònics. Aquesta opció ens permet ampliar els nostres serveis i arribar a persones que, per diversos motius, no poden accedir a la nostra ubicació física. 

Els beneficis de l’Atenció Online: 

 • Accessibilitat Geogràfica: Amb la teràpia en línia, ja no cal que resideixis a prop del nostre centre per rebre l’atenció que necessites. Oferim els nostres serveis a persones de diferents ciutats i fins i tot països, eliminant les barreres geogràfiques. 
 • Flexibilitat d’Horaris: Entenem que la vida quotidiana pot ser agitada i complicada. Amb l’Atenció Online, els pacients poden programar les sessions a horaris que millor s’adaptin a la seva agenda, facilitant així la continuïtat del tractament. 
 • Comoditat i Intimitat: Proporcionem un entorn terapèutic segur i confidencial, on els pacients poden expressar-se amb llibertat des de la comoditat de casa seva o d’un espai que considerin més privat. 
 • Continuïtat del Tractament: En situacions excepcionals, com malalties o altres circumstàncies que impedeixen el desplaçament, la teràpia en línia assegura que els pacients puguin seguir rebent suport sense interrupcions. 
 • Adaptabilitat Tecnològica: Les nostres sessions en línia s’adapten a les preferències dels pacients. Disposem de diverses opcions de comunicació, com videoconferències, xats segurs o intercanvi de correus electrònics, tot per garantir que el procés sigui el més còmode possible. 

Com Començar? Iniciar la teva teràpia en línia amb nosaltres és senzill. Només cal que segueixis aquests senzills passos: 

 • Contacte Inicial: Omple el formulari de contacte a la nostra web o truca’ns per concertar una primera visita d’acollida gratuïta. 
 • Planificació de la Cita: Juntament amb tu, acordarem una data i hora adequades per a la teva primera sessió en línia. 
 • Mitjans de Comunicació: Tria la plataforma que més t’agradi per a la teva teràpia, ja sigui una videoconferència segura, xat encriptat o intercanvi de correus electrònics. 
 • Sessió Terapèutica: Gaudeix de la teva primera sessió d’Atenció Online, on estarem aquí per escoltar-te i guiar-te en el camí cap al benestar emocional. 

Confidencialitat i Seguretat Ens prenem seriosament la privacitat dels nostres pacients. Totes les nostres comunicacions en línia estan protegides amb les últimes mesures de seguretat informàtica per garantir un entorn confidencial i protegit. 

Pren la Decisió Pel Teu Benestar Si busques una opció terapèutica flexible, accessible i còmoda, l’Atenció Online pot ser la solució per a tu. No dubtis a contactar amb nosaltres per a més informació o concertar una primera visita d’acollida gratuïta. Estarem encantats de formar part del teu camí cap a una vida més plena i saludable. 

Atenció Online

Email

Telèfons

  DEMANA VISITA
  close slider

   rm-7 id="8788" title="Formulario de contacte"]