Qui som

kOMENTS neix per donar resposta a les diferents necessitats de nens, nenes, adolescents,  joves i famílies, oferint una atenció integral especialitzada. El centre està promogut i liderat per Fundació Eulàlia Torras de Beà, entitat pionera, des de 1969, en l’atenció i docència en Psicologia Infantil i Juvenil.

kOMENTS nom que neix d’un grup d’adolescents i joves, significa assistència i implica cooperació; representa la unió (kO) de diferents ments treballant per un objectiu comú: millorar la qualitat de vida del nen, nena, adolescent i jove. Els nostres serveis destaquen la seva: sensibilitat, integralitat, professionalitat, modernitat, acolliment, innovació i tecnologia.

kOMENTS està format per un grup de professionals multidisciplinari amb llarga trajectòria en l’àmbit de l’atenció en Salut Mental, Social i Comunitària dels nens, nenes, adolescents, joves i famílies.

Els nostres serveis:

· Psicologia

· Psicopedagogia

· Reeducació

· Psiquiatria

· Logopèdia

· Lactància materna

· Neurologia

· Fisioteràpia

· Treball social

· Teràpia familiar

· Sexologia

· Teràpia de Parella

· Atenció Postadoptiva

Treballem de forma interdisciplinària i mantenim aliances amb entitats especialitzades en l’àmbit del lleure, l’educació, l’esport, l’orientació acadèmica i l’accés al món laboral. El nostre objectiu principal és atendre i ajudar a l’infant, l’adolescent i/o el jove de forma única, personalitzada i acurada, treballant-hi de forma col·laborativa i proactiva,

donant cobertura i suport a totes les seves necessitats en:

· Situacions de risc

· Aspectes emocionals i psicològics

· Aspectes psiquiàtrics

· Problemes d’aprenentatge i orientació educativa

· Neurologia

· Dificultats de parla, dislèxia, logopèdia

· Intervenció  social i familiar

· Orientació laboral

· Oci i relacions socials

· Atenció post adoptiva i mediació en recerca d’orígens

A kOMENTS pensem que l’essencial és la persona i aquesta està en el centre del nostre model d’atenció. Co-construim amb ella un Pla de Millora Personalitzat tenint en compte tots els agents i aspectes del seu entorn, personal, familiar i social (família, escola, treball, oci…). Una vegada establert el Pla Personalitzat, en fem un seguiment acurat i l’acompanyem durant tota la seva evolució.

Com a empresa social volem assolir el major impacte social possible millorant la qualitat de vida dels infants, adolescents i joves del nostre entorn.

Amb aquest objectiu kOMENTS ofereix:

Garantia d’accés

Entitat social

Compromís

Atenció

Social

Aprenentatge

DEMANA VISITA
close slider

    rm-7 id="8788" title="Formulario de contacte"]